tirsdag den 4. september 2012

2/9-12 Forsøg på kartoffelsuppe med hjemmelavede croutoner

Cirkeline er blevet vildt optaget af madlavning, efter hun er kommet i gang med linjefaget hjemkundskab. Dog er hun overrasket over fagets teoretiske tyngde, der inkluderer en masse nye faglige begreber, biologiske modeller, samt kapitel lange historiske og samfundsmæssige analyser af noget så enkelt som fx rugbrød.

Faget har dog også udartet sig i en mængde kulinariske eksperimenter og en nysgerrig og eksperimenterende tilgang til vores lille køkken.

Det seneste resultat er en kartoffelsuppe med hjemmelavede croutoner, der er blevet til i et samarbejde med Jonas, der "NÆSTEN" frivilligt lod sig hverve som hjælpekok og forsøgskanin til projektet. Der naturligvis var baseret på økologiske råvarer, inklusiv eksotiske røde kartofler doneret af skolehaven i Odense, i forbindelse med en udflugt som Cirkeline var på med sit hjemkundskabs hold.

Kartoffelsuppe, Croutoner og vores nye maskot!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar